Puurheid en kwaliteit.

Smaak is de taal van het land; wij vertalen de bodem naar het bord.

De gevel van Restaurant Terroir Grand Cru in Hulst net over de grens bij Stekene

Waar wij voor staan

Restaurant Terroir Grand Cru is gelegen in Hulst net over de grens bij Stekene en op 20 minuten rijden van Antwerpen. Wij geloven in de kracht van eenvoud en de rijkdom van lokale smaak. Ons restaurant, gevestigd in Oost Zeeuws-Vlaanderen, is een plek waar terroir tot leven komt.

De eigenaren van Restaurant Terroir Grand Cru

De smaken van onze streek gecombineerd met zorgvuldig gekozen invloeden van verder weg, vormen de basis van een menu dat draait om puurheid, kwaliteit en vakmanschap. Bij ons zit u voor de lunch, het diner of op het terras volledig ontzorgd te genieten van de lekkerste wijnen en gerechten.

Team Terroir Grand Cru

  • Sommelier Toby Thomaes van Restaurant Terroir Grand Cru in Oost-Zeeuws Vlaanderen

    Toby Thomaes

    SOMMELIER

  • Chef Colin de Moor van Restaurant Terroir Grand Cru aan de Bierkaai in Hulst

    Colin de Moor

    CHEF

  • Bas Gräffinger in de zaal van het fine dining Restaurant Terroir Grand in het centrum van Hulst Zeeuws- Vlaanderen

    Bas Gräffinger

    BACKOFFICE